Κουκέτα Παιδικό Δωμάτιο | FAN FLAG 2 - Epiplo Klapada | Έπιπλα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου | Κατερίνη

Βρείτε μας στο Facebook | Epiplo Klapada
Έπιπλο Κλαπάντα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Κουκέτα Παιδικό Δωμάτιο | FAN FLAG 2

Κουκέτα | FAN FLAG 2

Όλα τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζονται ολόκληρα από ξύλο και βάφονται με χρώματα λάκας.

Ο σχεδιασμός της κουκέτας FLAG 2 με το τριπλό προστατευτικό, δίνει έμφαση στη διχρωμία, επιτρέποντας στο κάθε παιδί να επιλέγει το δικό του χρώμα. Ο τρόπος ανάβασης που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι ο διάδρομος – βιβλιοθήκη με σκάλα τριών πατημάτων μόνο πίσω. Ο διάδρομος τοποθετείται ανάμεσα από την κουκέτα και τον τοίχο, αποτελώντας τον πιο ασφαλή τρόπο ανάβασης για τα παιδιά. Τα τρία σκαλιά είναι αποθηκευτικοί χώροι και ανοίγουν προς τα επάνω για την ασφάλεια των παιδιών. Το κάτω ράφι της βιβλιοθήκης ανοίγει και αυτό προς τα επάνω και δημιουργεί μεγάλο, ενιαίο χώρο για μεγάλα αντικείμενα. Τέλος, τα τροχήλατα συρτάρια αυξάνουν ακόμη περισσότερο τον χώρο αποθήκευσης, αφήνοντας μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο στο υπόλοιπο δωμάτιο.

Πληροφορίες
Δημιουργούμε ακριβώς το παιδικό δωμάτιο που θέλετε, συνδυάζοντας μεταξύ τους οποιοδήποτε από τα προϊόντα με κωδικό FAN που θα δείτε στη σελίδα μας, για το πλέον λειτουργικό και μοναδικό αποτέλεσμα!

Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων. Τα προϊόντα βάφονται σε όλα τα χρώματα λάκας* που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες.

Τα προϊόντα πωλούνται και μεμονωμένα. Η Κουκέτα FAN FLAG 2, όπως και τα σχέδια με κωδικό: Κουκέτα FAN FLAG 1, Κουκέτα FAN PLAYHOUSE 1 και Κουκέτα FAN PLAYHOUSE 2, που θα δείτε στη σελίδα μας, όλες μπορούν να γίνουν με τροχήλατα συρτάρια αποθηκευτικού χώρου ή με συρόμενο κρεβάτι φιλοξενίας.

Επίσης, η Κουκέτα FAN FLAG 1 και η Κουκέτα FAN FLAG 2, μπορούν να συνδυαστούν με όλους τους τρόπους ανάβασης: με ξύλινη σκάλα μπροστά, με σκάλα στο πλάι με τέσσερα συρτάρια, με διάδρομο – βιβλιοθήκη και σκάλα τριών συρταριών στο πλάι, με διάδρομο – βιβλιοθήκη και σκάλα τριών πατημάτων μόνο πίσω.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

*μπορεί να υπάρξει χρωματική απόκλιση μεταξύ οθόνης και προϊόντος.
ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

QUICK LINKS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOCIAL

Έπιπλο & Διακόσμηση - ΚΛΑΠΑΝΤΑ
Βρείτε στο Facebook το Έπιπλο & Διακόσμηση  ΚΛΑΠΑΝΤΑ
"epiplo klapada"
2ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας
(Αγίου Αντωνίου), Κατερίνη
Τ.: 2351 075769
www.klapada.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού