Κρεβάτι Φροντίδας | Life Electro - Epiplo Klapada | Έπιπλα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου | Κατερίνη

Βρείτε μας στο Facebook | Epiplo Klapada
Έπιπλο Κλαπάντα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Κρεβάτι Φροντίδας | Life Electro

Το Life Electro είναι ένα πολύσπαστο, ηλεκτροκίνητο τελάρο 4 ή 5 ζωνών (το τετραζωνικό τελάρο βγαίνει με μονοκόμματη πλάτη – το τμήμα του κεφαλιού δεν σπάει). Έχει μηχανισμό για την προσαρμογή του σε ήδη υπάρχον κρεβάτι ή για αυτόνομη τοποθέτηση (ως οικονομικότερη λύση για την φροντίδα ασθενούς).

Διαθέτει μοτέρ ανεξάρτητων κινήσεων ισχύος 4500Ν (±500Kg), εξοπλισμένο με μπαταρία ασφαλείας για την επαναφορά του κρεβατιού στην ευθεία θέση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Πληροφορίες
Το Life Electro είναι κατάλληλο μόνο για στρώματα χωρίς ελατήρια (LATEX ή τύπου LATEX). Αποτελεί οικονομική λύση, καθώς κατασκευάζεται στα μέτρα που επιθυμεί ο πελάτης και επομένως υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησής του σε ήδη υπάρχον κρεβάτι.

Διατίθεται για απλή τοποθέτηση στις πατούρες του ήδη υπάρχοντος κρεβατιού ή αυτόνομο (με δικά του πόδια). Έχει 5ετή γραπτή εγγύηση και παράγεται σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμεί ο πελάτης,
έως 160 εκ. στο πλάτος και από 185 εκ. έως 215 εκ. στο μήκος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΌΤΑΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΑΡΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΗΚΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ. Η ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 199 εκ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Τα ηλεκτροκίνητα κρεβάτια είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων του ΕΟΦ κατηγορίας Ι (Ι 798 08 2016).
Όλα τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, φέρουν σήμανση CE και για την κατασκευή τους εφαρμόζονται τα παρακάτω ευρωπαϊκά πρότυπα:
  • EN 60601-2-52:2010 medical electrical equipment-part 2-52: particular requirements for the basic safety and essential performance of medical beds.
  • EN ISO 14971:2007 προϊόντα για ιατρική χρήση - εφαρμογή της διαχείρισης διακινδύνευσης σε προϊόντα σε ιατρική χρήση

Τα προϊόντα τηρούν όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα 93/42/EEC.
ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

QUICK LINKS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOCIAL

Έπιπλο & Διακόσμηση - ΚΛΑΠΑΝΤΑ
Βρείτε στο Facebook το Έπιπλο & Διακόσμηση  ΚΛΑΠΑΝΤΑ
"epiplo klapada"
2ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας
(Αγίου Αντωνίου), Κατερίνη
Τ.: 2351 075769
www.klapada.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού